In de korte tijd die we voor het NK Standaard hadden zat het niet mee. Aanvankelijk was het niet de planning om mee te doen met het Nederlands Kampioenschap, maar we besloten er toch voor te gaan. Er lag nog heel veel werk voor ons en we wisten dat het krap zou worden het te halen, maar we wilden het zeker proberen.

In een vroeg stadium wilden we in België een wedstrijd meedoen als training en voorbereiding, maar deze moest we doordat Roeland zeker twee weken ziek was verschuiven. Twee weken later, toen Roeland amper beter was, was de eerstvolgende en gelijk ook de laatst mogelijke wedstrijd in België. Geen andere keus dus dan om die wedstrijd mee te doen. Voor het doel van de wedstrijd ging het best goed. Onze conditie was natuurlijk ver te zoeken, maar de ervaring voor Fauve en ook de analyse leverde veel op.

Helaas werd in de weken die volgde ook Fauve ziek. Er gingen dus weer een paar weken van onze voorbereiding af, weken die we nog zo hard nodig hadden. Erg jammer, maar het is niet anders. Verder trainen voor na de zomer dus!