Het begin van het nieuwe schooljaar is op veel scholen weer een spannende gebeurtenis. In Elst bij de Openbare Basisschool 'de Esdoorn' organiseren ze jaarlijks een pleinfeest waar de nieuwe leerlingen en hun ouders elkaar en andere leerlingen en ouders beter leren kennen. Het thema van dit jaar was het Zuid-Amerikaanse 'Copacabana' en de organisatie benaderde Roeland en Fauve of zij een dansdemonstratie wilden verzorgen bij de opening van het feest.

 ArgT_01.jpg  ArgT_02.jpg  ArgT_03.jpg  ArgT_04.jpg

Een van de dansen die perfect bij het thema copacabana past is de Argentijnse tango. Niet direct een van de dansvormen binnen het stijldansen, maar dat is voor Roeland en Fauve geen probleem. Na slechts een paar trainingen was de muziek af, de choreografie ingetraind en de dansshow klaar voor de opening van het pleinfeest.

Zonder dat de aanwezigen wisten dat er een speciale opening zou zijn werden Roeland en Fauve voorgesteld en begonnen zij met de Argentijnse Tango. Het publiek was er stil van en iedereen had aandacht voor de centraal gelegen dansvloer. De show leidde tot veel enthousiasme onder de bezoekers en zo was ook de tweede demonstratie van Roeland en Fauve een succes.