foto_zaal_01.jpgEind mei en begin juni vond de 2011 editie van het Blackpool Dance Festival plaats in het Engelse Blackpool. Een van de mooiste wedstrijden van het jaar, vanwege de sfeer, de entourage, de deelnemende paren en de geschiedenis van het evenement.

Op de woensdag ochtend dansten we onze eerste kwalificatieronde. Vanwege een aantal afmeldigen, maar ook vanwege een aantal extra paren, waren niet alle series gelijk verdeeld. Wij waren in de 8e en laatste serie ingedeeld, welke met bijna 30 paren ook gelijk de drukste serie was. We kwamen vrij goed door de 1e ronde heen, zeker in vergelijking met de paren uit onze serie die uiteindelijk bij de laatste 50 wisten te eindigen.
 
De tweede ronde voelde een stuk beter aan dan de eerste ronde. Misschien begonnen we een klein beetje te voorzichtig, maar we wisten toch een goede ronde neer te zetten. Helaas konden we de jury niet genoeg overtuigen ons door te plaatsen naar de 3e ronde en hebben we het geluk niet afgedwongen. Twee crossen kwamen we te kort, waarmee we uiteindelijk op de 106e plaats eindigden. Toch zijn we tevreden over wat we hebben kunnen laten zien, ondanks het gebrek aan wedstrijdritme.

11BP1QAmBallr061g.JPG 
11BP2QAmBallr033g.JPG  11BP1QAmBallr060g.JPG  11BP2QAmBallr058g.JPG