11ZSMAdSt128gA.jpgDe zomerperiode is dit jaar anders dan anders om te overbruggen. Weinig wedstrijden om weer ritme op te doen na Helena’s blessure, en een aantal vernieuwingen in de programma’s die we niet eerder konden doen. Ondanks dat ging het de afgelopen paar wedstrijden steeds wat beter.
 
In Zevenbergen stond er voor de WDSF International Open wedstrijd een mooi veld ingeschreven, met zo’n 15 paren uit de top honderd van de wereldranglijst. Voor ons werd het echter een lastige wedstrijd, waarbij we vanaf de eerste ronde wat achter de feiten aan liepen. Het liep niet zoals we verwacht hadden en er was veel onbalans. Dat resulteerde dan ook in het feit dat we, al scheelde het niet veel, niet rechtstreeks bij de eerste 18 paren werden doorgeplaatst naar de kwartfinale.
 
Ons dansniveau konden we wel iedere ronde wat verbeteren, maar er speelden helaas toch weer wat fysieke ongemakken op. Uiteindelijk kwamen we dan ook niet dichterbij de halve finale, en eindigden we op de 20e plaats. Niet tevreden dus over het behaalde niveau, al hoort af en toe een ‘off-day’ er helaas nou eenmaal ook bij. Onze plaats op de internationale ranglijst bouwen we in ieder geval wel weer langzaam verder op. We zullen wel een flink aantal plaatsen stijgen, van plaats 577 naar ongeveer plaats 400.

11ZSMAdSt083g.jpg  11ZSMAdSt076gA.jpg  11ZSMAdSt023g.jpg  11ZSMAdSt020g.jpg