Op de Nederlandse Ranglijstkalender staan ook een aantal Internationale wedstrijden rondom Nederland. Eén van die wedstrijden is de IDSF wedstrijd, tegenwoordig WDSF (World DanceSport Federation) genoemd, in het Duitse Wuppertal. Samen met een van onze sponsoren, William en Carla Hermans, zijn we naar Wuppertal afgereisd om deel te nemen aan de IDSF International Open wedstrijd. Mét een nieuwe jurk van Styles Dance Wear, aangezien zowel de Blackpool jurk als de enige andere overgebleven jurk twee weken eerder verkocht waren.

11WDCAdSt0393g.jpg  11WDCAdSt0391g.jpg  11WDCAdSt0307g.jpg  11WDCAdSt0109g.jpg


De eerste ronde in Wuppertal, om 16.00u ’s middags, verliep nog niet helemaal zoals we gewild hadden. Bij iedere dans moesten we er duidelijk nog wat extra energie in stoppen, maar het was ruim voldoende voor het rechtstreeks bereiken van de volgende ronde. De herkansingsronde die om 18.00u gepland was hoefden we dan ook niet te dansen. Na de herkansingsronde bleven er nog 96 van de 140 paren over voor de 2e ronde.

Om 20.30u ’s avonds begon onze 2e ronde. Vanaf de eerste dans konden we veel meer energie leveren en vasthouden dan in de eerste ronde. Het was dan ook goed om weer tussen de internationale paren van het WDSF circuit te staan. Tevreden over ons dansen wachtten we af of we nog een ronde verder waren gekomen. Helaas bleken we met 2 crossen te weinig voor de volgende ronde op de 49e plaats geëindigd te zijn, terwijl er 48 paren door gingen. Het was dus opnieuw net te weinig, maar dat doet niets af aan de winst die we voor onszelf uit deze wedstrijd gehaald hebben. We hebben weer genoeg punten om aan te werken de komende tijd.