Het is al geleden vanaf oktober 2010 dat we onze laatste wedstrijd dansten. De enkel blessure van Helena bleek ernstiger dan verwacht, waardoor ook de revalidatie aanzienlijk langer duurt dan gehoopt. De classic showdance wedstrijd in het Kurhaus op zaterdag 5 maart is echter geen wedstrijd die je voorbij wilt laten gaan, dus hebben we de uitnodiging ondanks de onzekerheid van de blessure toch geaccepteerd. De beperkte voorbereiding maakte het niet eenvoudig, maar desondanks dansten we toch een goede show en wisten daarmee een prima 2e plaats te behalen.

11CSKPP004g.jpg

Tijdens de voorbereiding mocht Helena van haar begeleidende artsen niet teveel belasten, vanwege het feit dat er nog steeds een klein scheurtje zichtbaar was bij de echo. De generale repetitie op de woensdag voor de wedstrijd ging dan ook maar gedeeltelijk door. Na de eerste keer dat we onze 'Abba' show dansten was er helaas zoveel reactie in de enkel dat we de geplande tweede show die avond niet konden doen. Met wat extra behandeling van de enkel en met de nodige voorzichtigheid besloten we al snel toch op zaterdag mee te doen.

11CSKurhaus036g.jpg  11CSKurhaus063g.jpg  11CSKurhaus060g.jpg  11CSKurhaus073g.jpg

Het werd zoals altijd weer een geweldige avond. De organisatie, de sfeer in de zaal, het publiek, en natuurlijk de locatie zorgden ervoor dat het net als andere jaren weer een top evenement was. Wij dansten als tweede onze showdance en genoten ervan weer op de dansvloer te staan. Voor de zekerheid had de organisatie ijs klaar liggen om Helena's enkel direct te kunnen koelen, maar dit bleek gelukkig niet nodig te zijn. De ronde was zo voorbij, het publiek reageerde enthousiast en de jury waardeerde onze show met een mooie tweede plaats.